Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=omJzvdM32sY&feature=endscreen&NR=1


Vi kysser hela varandras underbara kroppar



Kysser hela din underbara kropp

Ser in i dina vackra ögon med min innerligaste kärlek

Lyssnar på dina klagosånger tills de tar slut

och förbyts i glädje

Vi kysser varandra i många minutrar

tills våra ansikten skimrar igen

Vårt ömhetsförbund övervinner alla hinder

Igår planerade vi vårt gemensamma avhopp

för de mörka makterna har tagit över världen

och varje själslig triumf kostar blod


Du kysser hela min underbara kropp

och hos dej får jag vila och ro

All min djupa trötthet skingras i i din

empatis virvlande ljusvindar

av hopp och förtröstan.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 22:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleksfullt och längtande.
En dag så har du just detta hos dig!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP