Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bring on my sweet death, I cant stand another day in life!




Ge mej cancer Gud, ge mej en underbar hjärtattack,

för jag står inte ut med mitt så kallade liv

Min kärlek spränger i bröstet, den gör mej så ensam

Det måste finnas en vettigt och friskt liv efter detta...

Det måste finnas en väg ut härifrån

Grattis alla döda, jag avundas er... men poetskapet är

ju mitt jordiska uppdrag, så jag får väl stå en dag till,

men hade jag det där cyankaliumpillret...

Jag är en hippie... hur ska jag kunna passa in nånstans??

Lyssnar på Hendrix, och det har äntligen blivit natt,

den enda tiden på dygnet som jag kan känna någon

slags ro, då jag inte känner av denna världs lidanden

Foxy lady... ge mej en jävla LSD-tripp som heter duga!

Ge mej en kåt glad nöjd brilliant underbar fruga!

Dagligen så ska vi jubla i multipla orgasmer!

Vi ska dansa vilda förlorade i våra fantasmer!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 00:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Hos mig finnes råd och utväg" Ordspråksboken 8:14 samt:
"Åkalla mig i nöden så vill jag hjälpa dig och du skall prisa mig" Psaltaren 50:15
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP