Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn som vuxen, gammal som ung och vid födelse liksom inför döden …


Livsviktigt ...





Var sak har sin tid
men kärleken behöver
vi hela tiden













Bunden vers (Haiku) av Kjell A. H Lundin
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-21 11:30



Bookmark and Share


  Maiah VIP
så sant!
2012-06-22

  Osvalds_Dotter VIP
Visst är det så, på ett eller annat sätt :)
2012-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det. Bra.
2012-06-21

    Max Poisé
Salute!
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin