Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Neeeeeejjjj!!!!


Det värsta!





Tvättmaskinen var så lockande
så pappa gav barnet upplevelsen
att stoppas in och stängde luckan.
Maskinen startade och allt, allt blev så fel!



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article14851128.ab








Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 14:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag hoppades att det var en cityskröna... men, nej. Ofattbart...
2012-06-22

  Osvalds_Dotter VIP
Så fruktansvärt hemskt,, .
2012-06-21

  wildrose
Hemskt.
2012-06-21

  Maiah VIP
uschs vad hemskt... det gör ont att läsa detta... hoppas att det inte är sant...
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin