Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första låten jag skrivit på lääänge, kanske dags och sätta ihop en Greatest Hits och spela in snart om det ska vara så här svårt och skriva :P Vänligen kommentera om texten ger någon tanke. 4 Feb


Chanslös/Ljuslös


Dina ord kryper under huden på mig/
Ett felaktigt svar/En misshandlad dröm
Jag har inget kvar/av dom
Satsade allt/Drömmarna spelades ut
Du tog mitt liv/ i allen en främande tid
Chanslös/Ljuslös

Jag vände till mig själv/
Du trycker mig på dig/
Vissa saker fastnar kvar/
Flisor på mitt liv
En dom/Fälld av gud
Spelade jag ut all min tid
Tills du blev
Chanslös/Ljuslös

I en tid/Letandes efter identitet
Ditt namn i bläck under huden
En hemlighet/Du finns alltid kvar
Mörkret samlar hemligheter/
Ditt namn blev mitt liv
Tills du valde att spela bort
Jag blev
Chanslös/Ljuslös




Fri vers av Wretling
Läst 819 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-04 11:53



Bookmark and Share


  rebecca d
poeten, så klart, suktar efter...(se nedan)
2006-02-04

  rebecca d
ok, vad jag väl tänkte på var: att chanslös, ljuslös i relation till den poten suktar efter...men untanför detta??? nej....
2006-02-04

  Last Word Spoken
"ditt namn i bläck under huden"


oraderbart....


ja... absolut väcker denna lyrik tankar

berörd är du där

berörd är läsaren här...

du har en egen stil och jag gillar den..

Stjärnklar femma!
2006-02-04

  tonsoku
snyggt! skulle vara spännande att höra med musiken... det brukar bilda en sorts helhet.
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling