Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste



en människa som verkligen ser dig






Fri vers av aPorcupine
Läst 545 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-21 16:31



Bookmark and Share


  Zac Fransson
Varför inveckla något så simpelt? Bra!
2012-06-23

    Ken Cassel
::)) hihi..
2012-06-23

  ULJO
Kort men mycket klokt
2012-06-22

  August L S
Äsch, nu har du väl ändå svävat väl långt bort in i drömmarnas värld? Sånt där händer aldrig på riktigt.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine