Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan tillbaka till landet och efter din närvaro






Ljudet av en riksväg

i fjärran

Men att stå i det becksvarta

och kyssas

mitt i en skog

där mystiken fortfarande lever

Det är vår

Kan höra svanars sång

i mitt inre

Ser månskenet

över ängarna

Längtar tillbaka till landet

Längtar efter din närvaro.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-21 17:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-24

  aol
underbart skriftat vännen
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP