Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falun

Vandrar hem i natten
genom staden
där jag känner varje gatsten

så tyst och så ensam andas den här
där midsommarnattsljuset
aldrig dör

dagens första trast vaknar sakta hest till liv
till doft av fuktig malm och gruvlig grönska




Fri vers av Saramaria79
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-21 23:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
underbart
2012-06-26

    ej medlem längre
Gillar den här. Särskilt sista raden är som ett slags paradistillstånd.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Saramaria79
Saramaria79