Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2012....


Midsommarvals


I den svalkande midsommarnatten
i doft av jasmine
och taskigt grillad fläskkarre'

där

möts
dom älskande

hoppfulla
svettiga o glansiga

kroppar
doftande av kön
malört
och matjessill

berusade
av kärlekstörst
och brännvin

klibbiga
av honung


medans

dom ensamma
kryper upp i soffhörnen
drar en filt över sin längtan

o

drömmer om hösten





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-22 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En helt underbar text!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP