Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra psykotiska,jag älskar dig, trots att du hatar mig.

Hon tror att hennes pappa skjöt Olof Palme,
att han numera sitter på månen och skalar blå apelsiner.

Hon har ärvt hans ögonsblick,
den ljuvligt vassa, rent omtänksamma förrädiskt mördande.

Hon fällde ett offer igår.
Mig.
Ett skott mindre flög ur hennes garderob.

Hon tror att hon kommer att dansa på Jupiter i natt,
jag vet den totala omöjligheten,
medveten om att hon skulle varit det vackraste universum skådat,om hon dansat där.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-22 16:09



Bookmark and Share


  träsnidaren
"Hon tror att hennes pappa skjöt Olof Palme,
att han numera sitter på månen och skalar blå apelsiner."

Bättre inledning får man ju leta med lykta efter.

Väldigt starkt, bra...på något sätt hypnotiserande!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann