Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna kring midnatt

Även här och även nu
varar inte solljuset
över midnatt.
När de sista långa flammorna
slickat åkrar och skogsbryn,
när motljusets myriader
av flygande liv är borta,
ett hjärtslag efter
solnedgången -
då strör natten gråvit kall aska
över dig och mig och alla andra.




Fri vers av papillon
Läst 534 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-23 00:19



Bookmark and Share


  aol

2013-09-21

  vera gade VIP
- men dedär timmarna före midnatt - beskriver du förtjusande---
2013-04-10

  Kristina Wallbing
Det här tycker jag om! Förgänglighet och död - sorgligt vackert beskrivet.


2012-08-27

  Carola Zettergren
Hiskeligt dramatisk och stämningsfull.. Urtjusigt!
2012-08-26

  Björn Nilsson VIP
Spökkänsla får jag. "Gråvitt kall aska" - burr!
2012-06-23

  vera gade VIP
midsommarnattens bistra acceptans - bokmärkes...
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon