Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slickar dina bröst hungrigt och ömt




Jag slickar dina bröst hungrigt och ömt

Evigheten öppnar sej i dina sköna ögon

Kysser din mage och letar mej neråt

och du kvider utav vällust och gråter

glädjetårar som droppar ned i mitt ansikte

Mörkrets makter flyr inför vår nakenhet

Im your sweet wonderful boogieman!






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 835 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-23 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP