Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumfeministernas totala dryghets fittkramper.






Tjuvar bönder kupade händer

Det slags kupa infall söderhet

Slumpens bakomhet vyer sönderbrända

I dess gråhet kallhamrade stesolidmammor

Kristna fascisters lågmälda magsår

Kristallnattens grymhet djävulen log

Trastar hanar billologum sandar brott

Ingressers progress matfullfamnande

Bogott sinum lanum kvadratia boxer

Videlum pragrat sodernam balumsa

Vex minator ljuva leendens undergång

Bristen på humor och fri vilja skapar mörkret

Kapa set me on fire jordens undergång

Bixom prefluxa mind your sweet eyes

LSD lord of mercy undergångens leenden

Dina döda ögons bitterhet psykos kaos

Slutom kvadranum bixbox rodut ömhet

Dumfeministernas totala dryghets fittkramper.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-06-23 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP