Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade Primus


Mina katter minns vem jag är


Mina katter älskar mej förbehållslöst

De fokuserar bara på mitt sanna jag

De bryr sej inte om något annat än

kärleken, harmonin och fullkomligheten

Jag umgås hellre med dom än de flesta

människor; som är sovande och blinda

Jag älskar dom av hela min själ och hjärta!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 03:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hyllning till en underbar vän för livet.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP