Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är för bra för att betraktas som sann





Jag; som gjort allt för att bli en sann människa

och som uppnått det, jag är för bra för att vara sann

i de allra flestas ögon, och jag har förminskat mej,

reviderat mej tills ångesten tagit sitt grepp om mej,

och jag betraktas säkert inte som en konventionell

man, jag är väl en queer bara för att jag bejakat

sanningen om vem jag är... jag ska sluta med mitt

förnedrande skådespeleri, skit i mej om ni är så blinda

och rädda, jag har andra som älskar mej!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP