Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester

barndomslandet
midnattssolen
stugan
...och en kopp kaffe
släktkök
affären i källaren
kusiner
...och lite kaffe
mommo
köttsoppa
kaffeost
...och ännu en kopp kaffe
elda i kaminen
bastubad
dopp i smältvatten
...och sen blir det bastukaffe
hugga ved
grilla korv
slåss med myggen
...och så blir det kokkaffe
fler kusiner
och släktkalas
lefsor
...och ännu en påtår


så nu åker jag hem
till min lilla stuga
klippa gräs
rensa ogräs
Och tänker inte dricka en enda kopp kaffe på flera veckor!!!




Fri vers av Gunsan
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-23 21:23



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar stämning du får
i din text
Ha en trevlig semester :-)
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan