Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Tiden går så fort märker jag...




Hemlängtan....

åh jag vill hem nu..

Längtan efter dig är stark

men jag vet att jag snart

är hos dig...

Tiden går så fort, märker

du inte det? Tror du

att allt är en slump?

Kärleken,tror du på den?

Du kan varken se eller

höra den,men du kan

känna den och det är

så med Gud också..

Du ser Honom inte

men du kan se effekterna

av Honom och känna

   Honom.........

Ta väl hand om gåvan

och nåden, kram




Fri vers av marie-helene
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-23 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för denna vägledning!
2012-08-01

  Magica VIP
Jag önskar och vill tro så att du har rätt att någon ser oss och hjälper oss, en högre makt, när vi mår som sämst...
Fint och hoppfullt skrivet.
2012-07-19

  anits VIP
Underbart och tänkvärt skaldat
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene