Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(googles)


Parkour

efficient
movement
around
obstacles

smidigt som Björns orm
högtflygande som Falken
kryssande som Boreland
smygande som Lodjuret

Alla poeter sällar sig till språkets parkour...




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-24 18:45

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Den sanne poeten känner väl inga hinder:-)?
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP