Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att miljarder människor 2012 är extremt fattiga...








Att miljarder människor 2009 är extremt fattiga, hungrar & svälter
Det gör så ont i mej ... det är ingenting som jag bara lätt smälter

Jag skulle vilja ringa Obama
Ja absolut nu med detsamma

Hello Barack
Do something tack!

Eller koppla mej till gruppen G-8
Det får på er inkompetens vara nån måtta!

Snacka om en underutvecklad planet
Där den rike priviligierade äter sej fet
Medans den fattige är undernärd
& lever ett förnedrande liv i ofärd

Denna snedfördelning skapar depression även här...
Vår själviskhet & konsumism på vår själsliga hälsa tär.





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 18:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-24

  Dufvenberg
Bra!! Bra!!
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP