Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När min dröm

där jag får ligga på din arm och andas vårat liv




Fri vers av Songbird VIP
Läst 798 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-06-24 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig text som träffar hjärtat.
2021-11-05

    Steff...
fin men hade vilkat höra den vackra början kort o enkel
2021-04-12

    ej medlem längre
Så kärleksfullt men ändå så koncentrerat starkt!
2019-01-07

  Quasimodo
Kort men med en intensiv närhet och värme i de få orden!
2014-12-11

  Densen VIP
Skrivet, klart, inget att tillägga! Du härliga sinnestillstånd;) Att vara som ett, är nog då den starkaste formen av liv!
2013-12-26

  kerstin skriver VIP
ja, det är inte dumt alls,

söt liten text med stort innehåll
2012-06-24

    Birgersdotter VIP
Lycka...
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP