Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famla i ljuset

Välkommen till paradiset med vidgade vyer

En trädgård med vishetens frukt

Släck din törst i nuet

Tag ett steg fram, vingla på kanten och famla

i evighetens sommar





Älskade älskar, Brinner på stranden.




Fri vers av hilja
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 19:19



Bookmark and Share


  wiicca
WAO en ljus dikt av dig,helt UNDERBAR
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja