Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingressen är själva essensens kärnliggare eller snarare liggare av stjärnor




Pärlans hud

smålt om lingon smålt om lungor

som hungrar törstar kräver

den dödslängtande dansens bord.

där står du dukad. där bor bettet.

 

önskan om att sköljas över in i den böljande vågen

är nära nu

ljummet nära

ljummen svettpärla försvinner i och utanpå din drömska hud.




Fri vers av Nio
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-25 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio