Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Diagnonsens

Det kan låta som rena gallimatias men i mitt huvud finns ett rum
som ibland känns som demonernas boning.
Jag skulle behöva ett par rejäla redskap och göra en ordentlig doning.

Det kan låta som rent nonsens,
men ibland önskar jag att jag kunde få någon slags "diagnonsens".
För ofta känner jag mej tokig, ja - rent av lite galen.
Det kan bero på alla risker jag tar, och de fullkomligt idiotiska valen.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klart bra detta med "diagnonsens"!!!
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP