Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar och ord om en längtan.


Att vilja ha någon, men inte säga något

Han sitter med de andra i ringen.
Jag sitter på golvet bara någon meter bakom
med gitarren i knät och sjunger
”bara när du inte hör, vågar jag säga så.”
Jag vet att om jag reser mig upp
och tar ett steg framåt skulle jag kunna
lägga mina armar om hans axlar.

Men jag skakar bort tanken,
hör någon säga att vi ska åka nu.
Han ger mig en kram innan jag åker och jag lever av hans värme,

ett litet tag till.




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-25 16:51



Bookmark and Share


    Loffe
Åh ,vad fint du beskriver den känslan som vi alla nog förnimmer någon gång. Den här gillar jag!

// Loffe
2012-06-25

    Ken Cassel
Fint Johanna! :)

Kram på dig!

Ken
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson