Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min katastrofala uppväxt 2 (fiktivt)




Jag är fjorton år
Jag går inte upp ur sängen
Depressionen sjunger i min kropp
Jag vill inte vara med längre
Jag går inte upp
Blundar
Säjer inget
Vill inte vara med längre
Jag är själsligt bestulen
Orkar inte längre
Är apatisk och sjuk.
Men har kraft nog att
en natt sätta eld på
lägenheten.
Mamma kommer med läkare
Jag äter inte längre
Jag vägrar prata
Men läkaren ser snäll ut
Tar mej med till sjukhuset
Vill inte bo hos min sjuka mamma
som spelar frisk
eller som inte vet att hon är sjuk
Jag får prata om hur jag har det
med bra personal på sjukhuset
Sakta börjar jag må bättre
Får komma till en fosterfamilj
som SER mej
Så att jag kan bli hel igen
Så att jag kan få ett liv
att leva, så att jag
kan bli hel.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP