Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSSA Sverigedemokraterna!!!


Deras falska leenden

Deras äckliga tro på den helsvenska idyllen

Deras totala brist på respekt och solidaritet

Jag avskyr dom, en pest, en cancer och varböld

i den svenska politiken!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-25 20:44



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Yeah!
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP