Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abra mukanom



Abra mukanom i dess makabra stillhet

Vexom kronum blidagars rixom snetula

Bluxam pinestro boxklux minadra oxum

Somebody bara och laxa bredum soflux

Truxa bilådium saxa bregott i dina ögon

Hello how are you floxkrus bilanium piks

Vedervärdiga ansikten soflana hisk durkom




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-06-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP