Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kalum


Potora riksarenal bokk rada hiflonium




Baka voka imblertom minaka rixom

Lala rågum pafloxa rixitom bavember

Potora riksarenal bokk rada hiflonium

Pastorns brist på kärlek i dess saglorium

Vad skulle du men abra solum knix




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2012-06-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP