Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shine on

Låt mitt huvud

vila stilla

stryk mitt hår

andas mot min kind

 

blås liv

i mitt 

kastrerade hjärta

 

skydda mina ögon

från solen

som lyser så starkt

därute

 

innan jag går

håll mig 

en liten stund

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-26 09:03



Bookmark and Share


  Stefan Persson
Du ger liv åt mina känslor.
2012-06-26

  Lars Hedlin
Vackert i livet!
2012-06-26

    ej medlem längre
mild, och vacker!*
2012-06-26

  Ingela Svenson VIP
mjuk och öm
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP