Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..för en stund sedan..




When we were young

 

'We put the world on fire'

and now

we wonder

why there are

so many ashes




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-26 09:54



Bookmark and Share


  walborg
Bra sagt om oss sorgliga dumma ...
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer