Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömläge

Vaknar med din smak

på mina läppar

Dina ord

har blivit till en melodi

i mitt huvud

Dina händers beröring

känns ännu på min kropp

Trots att allt

bara var en dröm




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-26 12:01



Bookmark and Share


  pixter
mycket bra! härligt att bli överraskad i slutet och kastas tillbaka i tankarna...
2012-07-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är härliga drömmar det här
2012-06-30

  Michaela Dutius
En dröm är första steget till verkligheten!
Väl diktat!
2012-06-27

  Lars Hedlin
Längtan!
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP