Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imo imo hassa ich mich ach dich aberknübel assprach bitjoo ( flytten till ixå )









det var i lyxå jag bodde

villa volvo & 50 fruar

körde dom till ullared

varje år i vår buss

jag var färdledaren

men jävlar vicket tjatter

& bråk om min gunst

det var då jag flyttade till ixå

det var sammanstädes

gunnar sträng

singer songers

piskregn

isterbandana band

det var så som i himmelen

i det att jag blev det tredje könet

bullar i vårtan

kulle i hasten

taltrastar hastade förbi

& det var varm & gott i oktobers tystnad

gammastrålning

själarna strålade

som en nyutslagen sol

nya kalsonger

i paviljongen

det var uxerflåmb

det var nux

det var illa kalla bolla

ringarsting i induktionsströmförningen.







Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP