Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet







Jag försöker som en schaman

blåsa ljus in i dina drömmar

Jag ryter åt de mörka krafterna att för alltid försvinna!

Viker undan ditt hår

kysser dej där i hårfästet

mjukt och länge

tills du gnyr:

kaffe

Kaffe!

Jag har redan termosen redo

och häller upp en stor fet kopp åt dej

Medan du sörplar och dricker

sträcker på dej som en katt

masserar jag dej

och undrar: ska vi få upp dej idag...

Vidare frukost väntar i badkaret

som är fyllt med riktigt varmt vatten

oljor och skum

Jag kysser dina ögon med min själs

innersta vilja

Och nu gråter du den där gråten

som aldrig tycks ta slut

Den av både sorg vrede rädsla glädje & kärlek

Jag tänker att det får ta den tid det tar för dej

att komma tillbaka till livet

för du har varit långt borta i mörkret och vänt

Jag älskar dej.









Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-26 19:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känslosamt...
2012-06-26

  Dufvenberg
Jättefint .

Du är en sann
känslomänniska.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP