Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock\'n\'roll


Musik och gitarrer
och trummor och bas
och verser och solon
och konserter och kras

och långt hår och piercings
och scen och publik
och mikrofoner och röster
och tårar och skrik

och trötthet och utmattning
och droger och sprit
och fester och fyllor
och klenast och elit

och ölburkar och piller
och bakfyllor och otillräcklighet
och stress och ångest
och överdos och medvetslöshet

och pistoler och skott
och mörker och ingen kontroll
och självmord och död
och ett helvetes liv och non stop rock\'n\'roll




Fri vers av Matilda_
Läst 1297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-04 21:51



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Läste denna en gång till o du ska veta vad jag gillar den!
Tack!
2007-04-08

  Sofia i hatstaden
wow,den här var häftig!
du får ihop det på ett bra vis, även om det bara är en massa ord..
Bra gjort!
2007-02-14

  Mia.
Svart, glatt, snabbt å jävligt bra...
2007-01-28

    IngenDuKänner
very najs =)
2006-12-30

  heavymetalunge
de är mitt liv de...
2006-12-21

    Armin
riktigt skön :)
2006-11-09

  Daniel_78 VIP
waaaaay precis som denna texten, härligt
ja jo det finns väl både bra och dåliga saker
i med rock n roll-koppling,
men mestadels är det ENERGI
2006-09-10

  skaparen
jävligt bra beskrivet. Som det ska vara;-)
2006-07-08

  Regular
Ja..det sammanfattar det bra...härlig rytm..
2006-06-03

  Angel_of_Death
*Tappar andan*

Bra, hemsk, sann!
2006-05-26

  R4ikirI
helt tokigt bra, speciellt slutet njuter jag av. underbar text!
2006-05-26

    lillebror
fan, tycker inte att det borde egentligen men det funkar ju alldeles utmärkt. gillar rytmen och det tematiska och ja.. det är fan bra alltså!! övergången från något här och nu och vafan till död och förgänglighet. rockenroll. bra.
2006-05-07

    Mattias Karlsson
Ja, det var rock'n'roll i den texten:)
Nej, ursäkta, rock ska inte ha en smiley-gubbe, det ska vara :P tror jag (lite Gene Simmons)
2006-04-08

  C Cobain
Ålderslösa känslor i din dikt med förlösning
från en som varit med
2006-03-21

  Pelle
Känns verkligen som att du har fångat bilden av hårdrock :) Väldigt bra rimmad, flyter på bra när man läser den.
2006-03-16

    mystikrytmik
jag älskar den!
2006-02-10

  hyena
jag gllar upprepningen av "och", dikten får en jättefin rytm..
det väcker många tankar trots att dikten är ganska "enkelt" skriven, om du förstår vad jag menar...

goodiegoodie! :]
2006-02-08

  Josse
coolt skrivet.
även fast det var en massa och så vart det bra ändå.

grymt
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Matilda_
Matilda_