Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kungen är...........




kungen utan krona

sitter på min tron

idag har han valt den randiga

han får ta vilken han vill

här finns inga lagar som styr

bara kärlekens

han är en mäktig kung

orden är milda

han styr med gester

blicken är varm

och kärleksfull

behöver jag säga mer

vi kommer att träffas igen

säger ödet

jag kommer att känna det

när han passerar

där går han

min älskade kung

















papessa 120627




Fri vers av papessa
Läst 459 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-27 09:52



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fyllt av kärlek..fint..
2012-06-27

    ej medlem längre
Skön avspänd stämning i texten.. och en underliggande självklar tillgivenhet som inte brinner.. men värmer ändå. Men man undrar.. vem är kungen? Min första association gick till en katt..
2012-06-27

  aol
härligt vackert diktat och säskilt för den utvalde,
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan