Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur diktsamlingen `Metamorfos´ publicerad 2007 på NIKITHA Förlag.


Upplevandet är

Upplevandet är
själva känslan av under.
Naturen viskar till oss:
Se in i din älskades ögon.

Trädet ger honom
tecken att komma.
Hon kallar på honom
igen och igen.

Hans beröring är lätt,
och vördnadsfull;
när han närmar sig henne
med den rätta känslan
har hon många hemligheter
att dela med honom.

Mannen har nästan blivit ett med trädet.
En dag upptäcker han
att hon svarar an.

Trädet kramar honom
tillbaka.




Fri vers av Eva Fidjeland
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-27 14:36



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Innerlig.
2012-07-01

    Madeleine Ågren (Maduska)
"Upplevandet är
själva känslan av under."
Så sant, fantastiskt. Tack!
2012-07-01

  S.A.I. Steve Lando
en välbalanserad skönstämmig naturharmonisk alstring
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Fidjeland
Eva Fidjeland