Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hemskt att leva








Jag är trött på att leva.

Jag är trött på att vara trött.

Jag bär på en sån sorg.

En sån Längtan.

Jag bär på en sån vrede.

Jag bär på en sån glädje & kärlek.

Det är ensamt med en sån kärlek.

Det är hemskt att leva.

Det är skönt att leva.

Nu gråter jag.

Dricker mina tårars ljus.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 19:35



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Vilken ärlig text,
sitta fast o känna allt, sorg
som ätit sig in, (tänker på dig)
/S
2012-06-27

    ej medlem längre
Starkt om sm,ärta.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP