Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt fel!

Det är ditt fel att jag är vit
Det är ditt fel att jag är blöt
Det är ditt fel att jag tar bussen
Det är ditt fel att jag är sur
Det är ditt fel att grillen är släckt

(ta åt dig sommaren 2012!)




Fri vers av Lyricanna
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 20:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
jupp, så är det.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna