Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en Amelie

Snart är allt förbi
och vi är borta

Orden nådde min trumhinna
snuddade mitt väsen
dränkte mig

jag
en Amelie

de är så många lekar jag vill leka
så många människors leende
som ännu inte blommat
av mig, för mig
min ensamhet
vilja våga mer
leka mer
älska

Snart är allt förbi
min käre
vi är borta

låt mig leka med dig
kyssa din tanke
drunkna i dina ord
jag
din Amelie




Fri vers av Tekla
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-02-04 23:00



Bookmark and Share


  sompio
Vackert som vanligt. Jag älskar titeln. Den skapar en förväntan som uppfylls men även lämnar mer över till fantasin. Härliga ordval!
2006-02-06

  Albert
"så många människors leende
som ännu inte blommat"
du skriver så vackert... leka... ja...
2006-02-06

  Albert
vackert!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tekla