Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En egentligen gammal dikt jag skrivit, nästan glömd - nu i en förkortad variant)


Ville jag vågade



Jag ville jag vore
en vinande vind

jag ville jag vågade öppna
din grind

jag ville, men valde att
vända igen

vek och vag som jag är


Men väl ville jag vara vänlig
och varm
jag ville vännerna väl

och visst ville jag välja din vädjande arm
ville aldrig säga farväl

men vek och vag

jag är




Fri vers av Mia Marcus
Läst 963 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2012-06-28 09:38



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Tack för alla fina kommentarer :) /mia Marcus

2013-04-25

    ej medlem längre
Sköna poetiska, rytmiska svängar! Härligt!
2013-04-08

  Schizooliza
Känns klassisk men ändå ny. Jättefin o härlig rytm:)
2013-04-06

  gemini88
Wow.
2013-04-05

  BillyTheKid
fantastisk och underbar...
2013-04-04

  hansensson
Sabla fin!
2013-04-04

  Mia Marcus
Ja det hade han säkert, men det visste jag inte då när jag skrev dikten. Men nu vet jag det.
2012-07-06

  Knickedick
Jag ville, jag vore
en bra början på en dikt
Som en Frödingbeundrare kan jag inte undgå att kommenterar att han hade förstatjing på att börja en dikt så
2012-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
"Ville jag vågade"! Känns igen.
2012-06-28

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet ...
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus