Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ K ~ Process









Du masserar in glädje i min kropp och själ


in i mina svartaste sorger


som tränger upp till min hud


som du kysser


Du låter mej vara alla mina åldrar


och den hårdaste tjockaste muren


den som det skriker i


av


gamla besvikelser rädslor


och skam


den sätter du dej på och sjunger


och andas på den


vi kan se hur muren vittrar


Sen


älskar


vi


under vårt gemensamma


livsträd


länge.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP