Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt försök till översättning... mariannewilliamson.com


Bön för tillit - Marianne Williamson

Käre Gud
Må jag ha tillit
Må jag inte bli frestad
att glömma din kraft
Må jag inte bli frestad
att glömma din kärlek

Må mitt medvetande
inte dras till förstörarens
makt, men istället minnas
Herrens makt.

Imorgon, skall du visa mej.
Du skall ha det sista ordet,
det slutgiltiga ordet.
Därför ska jag inte oroa mej.
Du skall befria mej,
jag ska återuppstå.

Du skall föra fram
nytt liv ur all död.
Du skapar utifrån vad
mörkret har förstört,
för din styrka är oändlig,
din förlåtelse total,
din barmhärtighet komplett.

Så skall det bli att jag
kanske faller, men jag ska
inte bli liggande
för min Herre är med mej
Han skall lyfta mej upp
Han skall skapa en ny dag.
Han skall föra mej hem.
Lovad vare Gud.

I Jesu Kristi Namn - Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 870 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-28 19:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-06-30

    ej medlem längre
En underbar översättning.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP