Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödshaiku




Död min vackra vän

Flyga in i framtiden

Själen andas ut




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-29 03:20



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... väldigt fin haiku...! ... med några få ord fångar Du på ett vackert och ömsinnt sätt Dödens mystrium...Tack Johan...! ...Bokmärkes...!
2012-06-29

    ej medlem längre
Så vackert sagt.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP