Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han gav henne det ingen annan kunde ge

en liten flicka, så ensam av ett mörker
blev så stark av ljuset

en stor flicka, så ny i världen
blev så lätt av handen han gav henne

en så stor kärlek, så stor tacksamhet
hon älskar han

jag älskar dig








Fri vers av Sherri
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-29 13:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så vacker!

må kärleken överrösas dig
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri