Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast min Älskade vet





Jag skickades runt till läkare och expertis

Men ingen blev riktigt klok på mej

Det fanns inga mätbara fysiska fel på mej

Alla värden OK


Min Älskade

kom till min sjukbädd


Hon

Endast Hon

vet vilken sjukdom jag lider utav.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-29 18:21



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... jaa... Kärlekens läkekraft är oändligt mycket större än läkare och piller... kram... Bosse
2012-06-29

  NågonAnnans
Och hon kanske är den enda som är kapabel till att läka dig...
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP