Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvarell

Det vilsamma i hur ängen

sveper sig själv i dimman var natt

hur träden söker fukten

och himlar rör

hur steg tystnat och stannat,

om än för en minut känns tryggt

inför natten där dag tar slut

 

Sedan ljuset som väcker så varsamt

resta är ängens strån och himlen

behåller sin hemlighet

vart skyar vilar ögat och

 

var fukten kommer i från




Fri vers av Yrre VIP
Läst 894 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-30 00:15



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Ljuvlig och vilsam, mild och underbar från början till slut. Min själ skrattar av glädje. Tack!
2012-08-27

    ej medlem längre
Rosamt
milt
vilande
seende
kännande
skrivande
2012-07-06

  © anakreon VIP
Naturlyrik av bästa märke.
Calle
2012-07-05

  Marja Granqvist VIP
Nickar igenkännande.
2012-07-05

  ULJO
Lyrisk över denna
2012-07-02

  Elaine.S VIP
Känslig och fin som ett spindelnät med bilder vara stilla inför...en din dikt som jag tar till mig.
2012-06-30

    ej medlem längre
= ly

rik
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP