Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser vädret


Ostadigt
Nattens åska verkar tillsist äntligen ha lugnat sig och har nu dragit bort över Östersjön. 

Regnet drar bort
Regnet rör sig också bort från en stor del av landet, men vissa delar får fortfarande nårga skurar under större delen av dagen.

Landet i övrigt får i eftermiddag uppehållsväder och på en del håll kan man faktiskt även få njuta av en liten sol.

Stabilisering
I mitten av veckan växer en högtrycksrygg in över södra Sverige med sol och drygt 20 grader.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 07:38



Bookmark and Share


    igen
Kul och intressant med väderpoesi. Rolig idé!
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP