Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende eller missbruk?

lägger mig bredvid dig
mjuknar
du vidrör mina händer, armar, hals
viskar
orden som får mig att växa
smärtar
men växtvärk går över, betrakta
resultatet
beroende eller missbruk?




Fri vers av Ansia
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia