Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Danijela med D

jag låg förr i mörkret.
det gjorde jag länge och jag såg inte något ljus.

sen kom du,
himlen blev från svart till mörkgrå.
från mörkgrå till ljusgrå.

jag har insett att den bästa vän jag alltid önskat mig,
har varit bredvid mig.

det har tagit lång tid att inse det.
men nu har jag gjort det.

det är du som har gjort allt ljusare.
du som öppnat ögonen på mig,
du som fått mig att inse att det inte är någon mening att springa efter någon,
som struntar i mig.

jag kommer göra dina mörka stunder ljusa från och med nu.
jag ska inte skada dig igen.

jag ser framemot hela nästa år,
att få vara med dig.

tack för att du finns,
utan dig, hade jag nog inte funnits längre.




Fri vers av Konstanzia
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-30 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint och rörande!
2012-07-05

    ej medlem längre
Tack älskade Martina <3
Jag älskar dig mest av allt :-)
2012-06-30

  S.A.I. Steve Lando
vacker vänskaplig i värme
2012-06-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad härlig läsa en sådan positiv vänskap deklaration.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia