Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny kärlek

Jag älskar dig

hela mitt hjärta brinner

en stor flammande passion

alla världens klichéer om kärlek

och jag applicerar dem på dig.




Fri vers av Delora
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-30 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora